De Business Hub

De Business Hub

image

Jouw Digitale Geheugen voor je Business

Heb je het gehad met het runnen van je business via 20 verschillende platformen en 100 verschillende notitieboekjes? Heb je het gevoel alsof je het overzicht kwijt bent, informatie verliest en niet zo productief bent als je zou kunnen zijn?

Welkom bij de Business Hub.

icon
you had me at ‘hello’.

De Business Hub is hét ecosysteem dat je nodig hebt om je business vanuit 1 tool te runnen. Zodat jij je aandacht kan geven aan wat er voor jou écht toe doet.

Perfect voor creatieve chaoten, strategische solopreneurs en business bosses met een kleinschalig team. Dit zijn dé pagina’s en databases die wij en onze klanten elke dag gebruiken om onze business optimaal te organiseren en ons hoofd rustig te houden.

Wat je krijgt

icon
BUSINESS HUB TEMPLATE VOOR NOTION €47 exc. BTW Ontworpen voor zowel product- als service-based ondernemingen, biedt deze template je alles wat je nodig hebt om je sales departement draaiende te houden. De template bevat 5 pagina’s en databases die je helpen je producten en diensten, klantenbestand, sales strategie en marktonderzoek te organiseren.

HOE HET WERKT

Na betaling word je rechtstreeks herleid naar een pagina waarop je de template kan dupliceren naar jouw eigen Notion workspace. Gebruik hiervoor de knop ‘duplicate’ rechtsboven op de pagina. Hierna kan je naar hartelust aanpassingen maken in de template en hem zoveel gebruiken als je wil.

icon
Koop de template hier.

F.A.Q

Heb ik een betalende versie van Notion nodig om deze template te kunnen gebruiken?

Nee. Je kan deze template perfect gebruiken met de gratis versie van Notion. Als je van plan bent om bestanden van meer dan 5 MB te uploaden of je workspace met anderen te delen, kan je best naar het Personal Pro plan overschakelen.

Kan ik deze template ook op de mobiele versie van Notion bekijken?

Ja hoor! Weet gewoon dat de template ontworpen is op een desktop computer, dus dat de template er lichtjes anders kan uit zien op de mobiele versie.

Kan ik een refund krijgen als deze template niets voor mij blijkt te zijn?

Aangezien het hier om een digitale download gaat waar je meteen na aankoop toegang tot krijgt, kunnen we helaas geen refunds mogelijk maken.

Nog een vraag? Contacteer ons gerust via team@notionninja.be.