Gratis Videotraining - Een Intro tot Notion
Gratis Videotraining - Een Intro tot Notion

Gratis Videotraining - Een Intro tot Notion

icon
Notion is de all-in-one productiviteitstool die me de afgelopen jaren geholpen heeft om mijn bedrijf en leven te runnen en ervoor te zorgen dat al mijn informatie netjes in 1 systeem gecentraliseerd staat.

Omdat de tool voor jou hetzelfde kan betekenen, laat ik jou in deze gratis videotraining met plezier kennismaken met Notion.

image

Na deze gratis videotraining:

⚡️ weet jij wat Notion is en wat de tool precies doet

⚡️ ken je alle pro's en con's van het systeem en heb je een beeld of de tool iets voor jou kan zijn

⚡️ heb je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden die Notion te bieden heeft en sta je ongetwijfeld te popelen om ermee aan de slag te gaan

De training is op eigen tempo te volgen. Na het registreren krijg je meteen via mail een paswoord en link toegestuurd om de training te volgen.

icon
Op dinsdag 9 augustus om 20u geef ik deze training uitzonderlijk nog eens live! Liever de live versie volgen? Schrijf je dan hier in.

Schrijf je in voor de videotraining

★★★★★ 4.8

De videotraining was echt super leerrijk! Ik kende Notion nog niet, maar je hebt me er helemaal ingezogen en nu ben ik ook obsessed 🙈 Ik heb de training nog steeds openstaan zodat ik verschillende stukjes kan bekijken terwijl ik mijn eigen Notion opzet

Romina

Wie is Ellen?

Duizend ideeën en duizend-en-één plannen: dat is Ellens hoofd in een notendop. Omdat haar enthousiasme haar in het verleden al eens tegen een muur liet lopen, kickt ze vandaag op productiviteitshacks en vooral een gezonde mindset rond doelen en time management.Na jarenlang onderzoek naar manieren om meer tijd te gaan winnen, inspireert Ellen nu dagelijks ambitieuze vrouwelijke ondernemers via content, cursussen & consulting.Vooral creatieve chaoten met een hoofd bomvol wilde plannen hebben baat bij de no-nonsense, hands-on en intuïtieve aanpak die Ellen te bieden heeft.

image

Ze gelooft dat er wat betreft productiviteit geen 'one-size-fits-all' oplossing is en helpt klanten hun eigen weg naar meer rust in hun bedrijf, leven & hoofd te vinden. Ellen deelt vol passie en enthousiasme haar expertise en is vastberaden om burn-out het land uit te helpen en de mallemolen en rush die we tegenwoordig ervaren stop te zetten. Tijd nemen om tijd te maken, dat is waar Ellen voor staat.Sinds 2020 is Notion voor haar een belangrijk onderdeel van haar business geworden, aangezien de mogelijkheden van de tool perfect passen bij haar visie omtrent productiviteit. Na haar ontdekking van het systeem heeft ze vooral niet stilgezeten.

Ze richtte de Notion in het Nederlands Facebook community op, werd in september 2020 officiële Notion Ambassadeur in België én hielp ondertussen al meer dan 150 klanten met haar cursus en 15 klanten 1-on-1 bij het uitbouwen van hun workspace.

Schrijf je in voor de videotraining