Notion Architect
Notion Architect

Notion Architect

image
icon
Sta je te springen om je volledige leven vanuit 1 tool te runnen maar heb je geen tijd/zin/inspiratie om dit zelf in elkaar te boksen?

Het team van The Notion Hub hielp al meer dan 20 klanten verder met hun workspaces op maat. We nemen dus met plezier de taak op ons om je workspace naar jouw zin in te richten.

Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Tijdens een eerste call bekijken we altijd samen wat jouw noden zijn en welk pakket het beste bij je kan passen, maar hieronder kan je alvast de mogelijkheden terugvinden.

image

In een eerste call tekenen we de outline van jouw professionele workspace uit. Hierna gaan we aan de slag en bouwen we de basis van jouw workspace op maat, met de nodige verbindingen en logische links.

We werken hierbij met standaard Notion icoontjes en covers en verwerken eigen templates in jouw workspace. Op 2 à 3 weken tijd bouwen we jouw workspace.

Hierna organiseren we een walkthrough call waarbij we jou de workspace tonen en uitleggen. Je kan vragen stellen en aanpassingen aanvragen, we helpen je met plezier verder!

Vervolgens heb je een maand de tijd om met je workspace aan de slag te gaan. Tijdens deze periode kan je ons steeds contacteren om veranderingen door te voeren of om je verder te helpen bij vragen.

Na deze testmaand overhandigen we de sleutels van het slot en kan je verder productief wezen met jouw Notion workspace op maat!

Vanaf €650 exc. BTW (of 2 x €350 exc. BTW)

Bij de Pro Workspace hanteren we dezelfde flow als bij de Basis Workspace, met natuurlijk een paar cruciale verschillen.

We creëren templates op maat die in je databases terecht komen én die je kan hergebruiken én zorgen voor een volledig instapklare workspace.

Daarnaast is je workspace ook nog eens volledig naar jouw smaak ingericht. In je branding kleuren of gewoon wat je mooi vindt, you choose.

image

BONUS: Toegang tot de Notion Ninja cursus is inbegrepen bij dit pakket.

Vanaf €1.100 exc. BTW (of 2 x €575 exc. BTW)

image

Het voordeel aan Notion? Je kan er bijna alles in bouwen. Het mogelijke nadeel? Het kan wel eens vrij complex worden.

Dit pakket is ideaal voor de ondernemer die projecten met veel verschillende stappen beheert, die connecties tussen de hele workspace nodig heeft, die dashboards op maat wil laten maken…

We hanteren dezelfde aanpak en zorgen voor voldoende feedback momenten.

BONUS: Toegang tot de Notion Ninja cursus is inbegrepen bij dit pakket.

Vanaf €1.500 exc. BTW (of 2 x €775 exc. BTW)

icon
Interesse in een workspace op maat? Vul de vragenlijst hieronder of via deze link in en we bezorgen je binnen de 48 uur een antwoord.

★★★★★ 4.5

Ellen heeft goed begrepen wat ik nodig had in Notion om mijn brains en mijn Trello in één tool te gieten. Het is een heel de voor de hand liggende tool die weinig uitleg vraagt voor mijn cliënten. Door de templates spaar ik nu veel tijd en kan ik het toch uniek maken voor iedereen! Heel leuk! Kijk er naar uit dit nog meer uit te puren. Ongetwijfeld met de hulp van Ellen!

Eline Successtrateeg @ Eline Massin

Valérie Founder @ That's Called Strategy

image
image
image
image