Notion Consulting
Notion Consulting

Notion Consulting

image

Zalig, jij kocht een tijdje geleden de All-in-One Template of een workspace op maat aan 😍 Zonder twijfel ben je nu aan het knallen doordat alles netjes op 1 plaats staat! 🔥

Nu, wij weten hier bij The Notion Hub goed genoeg dat jouw noden als ondernemer mee veranderen met de groei van je bedrijf. En niet alleen dat, Notion zelf blijft ook updates uitvoeren & nieuwe features toevoegen.

Deze feiten samen maken dat jouw Notion workspace geen stilleven is, maar een constant evoluerend gegeven. En om het optimaal te kunnen blijven gebruiken, is er net zoals met een wagen, regelmatig eens wat onderhoud nodig aan jouw workspace.

Daar willen wij jou vandaag bij helpen.

✨ Voel je dat je Notion wel goed in elkaar zit maar dat je er nog veel meer zou kunnen uithalen?

✨ Zijn er veranderingen gebeurd in jouw team, werkwijze, bedrijf die nog niet in je workspace gereflecteerd zijn?

✨ Wil je onze expertise inschakelen om met een vers paar ogen naar jouw workspace te kijken en ineens samen wijzingen door te voeren?

We got you.

Met onze Notion consulting pakketten schakel je onze efficiënte expertise in wanneer je het nodig hebt. We zetten al onze kennis in om op korte tijd jouw workspace een boost te geven. Met ons strippenkaart systeem kies je zelf hoeveel uur begeleiding je nodig hebt. Na de checkout krijg je zo snel mogelijk van ons een mail met verdere informatie!

icon
2 UUR - €250 (exc. BTW) Voor een snelle boost (1 maand geldig) Yes, I wants it!
icon
5 UUR - €500 (exc. BTW) Voor het grotere optimalisatiewerk (4 maanden geldig) Yes, I wants it!
icon
10 UUR - €900 (exc. BTW) Voor een regelmatige update (1 jaar geldig) Yes, I wants it!

Klaar voor optimalisatie? Wij kunnen alvast niet wachten. See you soon!